iwiw

Csenge a Tények Stúdiójában

Blog  -  Bathó Márta  -  2015. január 18. vasárnap, 15:26

Molnár Csengét a héten meghívta a Tények műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy nézze meg, hogyan is készül az adás. Andrea Csengét pártfogolta a TV2 Süss fel nap tehetségkutató programjában. ( Csenge bár a közönségszavazáson 3. lett, sajnos nem lett díjazott. )
Csengével nagy örömmel mentünk a stúdióba. Igazán érdekes világ. Végigkísértük Andit, hogyan készül fel az adásra. Voltunk vele a fodrásznál, a sminkesnél is, míg végül az adás előtt a stúdióba is bemehettünk. Csenge elfoglalhatta Andrea mellett a másik széket a bemondók óriási asztalánál. Andi bemutatta, hogyan kell itt a szövegeket olvasni a gépről, hol láthatja magát a monitoron, melyik kamera működik. Csengének olyan jól ment a hírolvasás, hogy az érkező Azurák Csaba bemondó fel is ajánlotta neki, hogy ma Andreával, talán ő szerepeljen az élő adásban…
Persze ez csak vicc volt. De maradtunk még egy kicsit a stúdióban az igazi adás alatt is. Láthattuk, hogy milyen komoly munka ez. Mennyire kell a bemondóknak koncentrálniuk, hogy ne hibázzanak. Nekik is legalább annyira, mint a tornászoknak!
Várkonyi Andrea megnézte a tornateremben Csengét, hogyan edz, mi meg láthattuk őt „élesben” dolgozni. Lenyűgözően higgadt, pontos, tökéletes.
Andrea megígérte, hogy eljön Csenge versenyére is. Biztos nagy örömet szerez majd vele!

 

Fotók itt:

 
Facebook oldalunk Elérhetőség / Térkép FTC Női Torna Szakosztály
Contact / map