iwiw
Hírek
Szakosztályi évzáró - Karácsonyi ünnepség
2017. január 14. szombat, 19:05

December 18.-án vasárnap az edzőcsarnokunk újra zsúfolásig megtelt.

Legutóbb a májusi FTC Kupán voltunk ennyien! Most csak fradis kislányok és az őket csodáló rokonok, barátok, tanárok voltak jelen. Közel 150 tornász kislány és 300-nál is több néző!

Szakosztályunk fennállása óta soha ennyi kislány még nem tornázott nálunk, mint ebben az évben. Valamennyi tanfolyamos és versenyzői csoportunk bemutató számmal készült.

Hagyományosan a mini tornászok kezdték, és a kadet versenyzők egyéni talaj gyakorlatai zárták a programot.

Minden kislány ajándékot kapott az edzőktől.

A versenyzők eredményei is ismertetésre kerültek.

 

Képek itt!

 
Jó hír a tornászainknak
2016. december 28. szerda, 10:19

HAMAROSAN ÚJ TORNACSARNOKKAL BŐVÜL A FRADI NÉPLIGET, AZAZ FRADIVÁROS

Tízmilliárd forintból megkezdődik a Fradiváros I. ütemének megépítése, a Népliget megújítása. Budapest legnagyobb, de elhanyagolt közparkja szabadidős és sportfunkciókkal bővül. A beruházás szerepel a 2024-es olimpiai pályázat anyagában, ám annak sikerességétől függetlenül is elkészül a fejlesztés.

Megjelent a Magyar Közlönyben, hogy A kormány a költségvetési előirányzatok módosításával 10 milliárd forintot különített el a Népliget rekonstrukciójára, a Fradiváros elnevezésű program I. ütemére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „sportlétesítmények kezelése és fejlesztése” alcímen biztosít forrást a FTC számára, hogy nagy léptékű fejlesztésbe kezdjen népligeti edzőközpontja területén. A népligeti beruházásról annyi tudható, hogy az FTC sporttelepén és a szomszédos Építők-pályákon az első ütemben egy kisebb, mobillelátós stadiont építenek, illetve felújítják a futballpályákat. A jelenleg használt létesítmények helyére korszerű sportcsarnokot húznak fel, amelyben helyet kap egy legalább 2500 fős kézilabdacsarnok, valamint egy torna- és egy birkózóterem is.

További részleteket itt olvashat.

 
Kellemes Karácsonyt! Boldog Új Évet!
2016. december 25. vasárnap, 13:40

 
Szakosztályi évzáró és karácsonyi ünnepség meghívó

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

10. oldal / 47
Facebook oldalunk Elérhetőség / Térkép FTC Női Torna Szakosztály
Contact / map