iwiw
Ifjúsági II. o. csapat

Ifjúsági II. o. csapat

A csapat tagjai (2018)

 

 • Baciu Delia
 • Botházi Kata
 • Fülöp Anna
 • Gulyás Dorina
 • Nagy Panna
 • Tóth Zoé

 

Edzők:

Csoportkép edzőkkel

 


Tavalyi országos bajnok csapat • A csoport tagjai (2017)
  • Baciu Delia Rebeca 2003
  • Bodor Daniéla 2005
  • Botházi Kata 2004
  • Botházi Orsolya 2001
  • Csernus Fanni 1999
  • Gulyás Dorina 2007
  • Horváth Babett 2001
  • Horváth Virág 2002
  • Kálmán Anna Rebeka 1999
  • Kiss Evelin 2003
  • Kreisz Janka 2006
  • Must Anna 1998
  • Nagy Enikő 2004
  • Nagy Panna Laura 2003
  • Papp Zsófia Anna  2002
  • Temesi Krisztina  2005
  • Tóth Zoé Anna  2004
 • Edzésidőpontok: Kedd – csütörtök – péntek  17 – 20 óráig
 • Edzők:


Kovács Krisztina edző írása:

 

Január:
Január hónapban több taggal gyarapodott kis csapatunk, már 17-en járnak rendszeresen az edzésekre. Ezt nagyon jó dolognak tartom, mert ebből látszik milyen élményt tud okozni a tornasport hobbi, másodosztályú szinten is. Viszont az edzések nem csupán a mókázásról szólnak, megkezdődött a felkészülés a tavaszi versenyszezonra. Várhatóan három nagyobb versenyen vesznek majd részt a lányok, ezek közül az első az FTC Albert Kupa, sokuknak ez lesz élete első versenye, sok a tanulnivaló. Kitartó, szorgalmas munkával nincs lehetetlen. Sikeres felkészülést kívánok mindenkinek!

 


Kovács Krisztina edző írása:

 

Decemberi évzáró:
Lassan hagyománnyá válik a csapatunknál, hogy minden nagyobb szünet előtt tartunk egy csapatépítő programot. Idén karácsony előtt ismét egy szabadulószobát látogattunk meg. Sorsolás útján két csapatra osztódva párhuzamosan mentek be a gyerekek a szobákba, ahol logikai feladatokat megoldva kellett megfejteni a rejtélyt és kijutni időn belül a szobából. Mindkét csapatnak sikerült a feladat, közel azonos időn belül. Boldog vagyok, hogy ilyen szuper csapattal dolgozhatok együtt, büszke vagyok arra, hogy a magas létszám és a korkülönbségek ellenére ilyen jó viszonyban vannak a lányok. 2017-ben is együtt vágunk neki a kihívásoknak!

 

 


 

Kovács Krisztina edző írása:

Ismét egy hosszú, egyben sikeres versenynapon vagyunk túl. IFI II-es csoportunk október 15.-én csapat és egyéni országos bajnokságon vett részt. A versenyt a csapatok szereplése nyitotta meg, ahol negyedik helyen végzetünk, ebben a fordulóban is sikerült javítanunk csapatunk összpontszámán. Több tornászunk is indult egyéni kategóriában a csapatverseny után. IFI korosztályban Botházi Orsolya, Horváth Virág és Kiss Evelin szerepeltek nagy sikerrel. Orsi összetettben és ugrásban harmadik, gerendán első lett. Evelin talajon másodikként állhatott dobogóra. Serdülő korosztályban Baciu Delia, Bodor Daniéla, Botházi Kata, Kreisz Janka és Nagy Panna versenyzett. Panka összetettben ötödik, ugrásban harmadik helyen végzett. Nagyon ügyes volt mindenki, gratulálok minden versenyzőnek!

 


 

Sikeres szereplés a II.o. országos bajnokságokon

Október 15.-én rendezték a Felnőtt, Ifjúsági és Serdülő II.o. csapat és egyéni országos bajnokságok döntőjét. Szakosztályunk 3 csapattal és 13 egyéni versenyzővel vett részt.

Tornászaink összesen 10 dobogós helyezést, közöttük két bajnoki címet szereztek!

Bajnok lett a felnőtteknél Simon Ágnes ugrásban, és az ifjúságiaknál Botházi Orsolya gerendán.

Rajtuk kívül még Resch Nikolett a felnőtteknél, Kiss Evelyn az ifiknél és Nagy Panna a serdülőknél állhatott a dobogóra!
A csapatversenyeken a legjobban a felnőttek szerepeltek, bronzérmesek lettek.
Az ifjúsági csapatunk negyedik, míg a serdülők a hatodik helyen végzett.
Gratulálunk valamennyi tornászunknak és az őket felkészítő edzőknek!

Részletes eredmények itt:

Ifjúsági II.o. csapat:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2016/2016-10-15_noi_2_o_csb_2_fordulo/noi_ifi2_csb_2ford.pdf

Ifjúsági II.o. egyéni:

http://matsz.hu/eredmenyek/torna/2016/2016-10-15_noi_2_o_csb_2_fordulo/noi_ifi2_ob.pdf

 


 

Véget ért a nyár, sok emlékkel, pozitív élményekkel és fájó szívvel gondolunk vissza az edzőtáborban töltött napokra, de itt az ősz, új kihívások, versenyek várnak ránk ebben az időszakban.

Megkezdődött a felkészülés az IFI II.-es verseny októberi második fordulójára. A csoportból több lány indul csapatban és egyéniben egyaránt. A legjobbakat reméljük, továbbra is szorgalmasan készülünk, hogy igazán sikeresen zárjuk ezt a versenyt is.

Külön öröm és izgalom csoportunk életében, hogy három új tagot köszönthettünk a csapatban, Csernus Fanni (1999) Horváth Babett (2001) Papp Zsófia Anna (2002) erősíti továbbiakban a csoportunkat. Sok sikert kívánunk nektek!

Kovács Krisztina edző

 


(2016. 10 . 04.)FTC Ifjúsági II. osztályú csapata

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Nagy Dorottya és Ádámosi Róza abbahagyta a versenyzést.

Búcsúztató

Edzőjük, Kovács Krisztina így köszönt el tőlük:

Szomorkás esemény volt számunkra, hogy Ádámosi Rózától és Nagy Dorottyától búcsúztunk. 9 és 4 év torna után sajnos elhagyják kis családunkat. (Erős gimnáziumba járnak, és a tanulásra több időt kell szánjanak.) Mindketten az IFI II-es csoport tagjai voltak, számos versenyen segítették győzelemre csapatainkat. Nagyszerű dolog, hogy annak ellenére, hogy nem élsportolók voltak, ennyire szorgalmasak és lelkiismeretesek voltak a torna iránt. Remélem, hogy mindig boldogan gondolnak majd vissza a fradis évekre és sokszor bejönnek majd látogatóba szeretett termünkbe. A torna egy szenvedély, amitől sosem tud igazán elszakadni az ember, így mi sem búcsúzunk tőlük örökre.

Hiányoztok, visszavárunk titeket!

---------------------------------------------------------------

Decemberi beszámoló

Tartalmasan, sikerekben gazdagon zártuk a 2015-ös évet. Nagyon sokat fejlődött, ügyesedett a csapat, sok érem, díj kerülhetett minden kislány polcára. Mint minden nagyobb eseményt, így az évzárót, a sikeres évet is megünnepeltük közösen. Ez alkalommal a "Királyok Völgye" nevű szabadulós ügyességi játékot próbáltuk ki. Két csapatra bontva próbálkozhattak a lányok legyőzni az időt és kijutni a rejtvényekkel teli szobákból. Némelyik feladat elég nehéznek bizonyult, de egy kis segítséggel sikerült ezeket is megoldani. Végül mindenkinek sikerült kijutni, megtörve a boszorkány átkát és felszabadítani a királyságot. Nagyon jól éreztük magunkat, ismét egy remek csapat programot sikerült összehozni. Evés, ivás, játék és nevetés jellemezte ezt a napot. Jövőre ugyanígy, hajrá lányok!

---------------------------------------------------------------

Nagyon vidáman, aktívan zajlott a nyárköszöntő csapatbulink. Az Elevenpark Játszóházba látogattunk el, ami hatalmas játszótér kicsiknek és nagyoknak. Falmászás, gumiasztal és rengetek más szuper program szórakoztatta a gyerekeket, egy pillanatra se volt megállás. Közönség is akadt, a gyerekek és szülők csodálkozva figyeltél a tornászaink szaltóit, spárgáit. Nagyon jól mulattunk, de nincs megállás júniusban kezdődik a tábor. Hajrá lányok!

---------------------------------------------------------------

Kovács Krisztina edző írása:

Élményekben gazdag volt az áprilisi hónap. 18-án szombaton rendeztünk egy háziversenyt, ahol az IFI II-es előírt gyakorlatokat kellett bemutatni a lányoknak. Mindenki nagyon izgult, de szép gyakorlatokat mutatott be. 
Május 19-én vasárnap a "Tedd meg a Fradiért" önkéntes szemétszedésen vettünk részt profi felszerelésben, ellenőrzött környezetben. Jó hangulatban telt el a délelőtt, úgy láttam, a lányoknak tetszett ez a program és talán szívesen jönnek jövőre is segíteni. 
25-én újra háziverseny volt, amin már egyéni gyakorlatokat mutattak be a versenyzők. Valaki most versenyzett először saját gyakorlattal. Nagyon örülök, hogy lehetőség van ilyen versenyek megrendezésére, mert így mindenki tudja, hol tart éppen, min kellene javítania. A legfontosabb a versenyrutin megszerzése, mert szépen, pontosan versenyezni csak az tud, aki sok versenyen vesz részt. Nagyon büszke vagyok rájuk, kitartóan dolgoznak minden edzésen és becsületesen készülnek a versenyekre. Májusban ugyanígy!

Tedd meg a Fradiért szemétgyűjtés

Házi verseny

Ifi II. csoport

2015. május 8.

-----------------------------------------------------------------------------------

Március hónap kezdetével elindult a felkészülés az áprilisi versenyekre. Nehéz dolgunk van, mert csapatban és egyéniben is indulnak a gyerekek. Szerencsére nagyon kitartó és szorgalmas a csoport, nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen lelkesen készülnek. Sok új elemet rakhattunk be a gyakorlatokba, amik egyre biztosabbak. Nagy izgalommal és bizakodva várjuk az áprilist!

Az FTC Ifjúsági II. osztályú csapata

A háziverseny eredményei letölthetők itt.

Facebook oldalunk Elérhetőség / Térkép FTC Női Torna Szakosztály
Contact / map