iwiw
Mini tornász csoport

Mini tornász csoport

Szeptemberben újra várjuk a legkisebbeket Fradi Tornaszakosztályába, ahol játékos torna foglalkozásokon tanulhatják meg a 2-4 éves lányok és fiúk a különféle mozgásformákat.
A gyerekek korban hozzáillő társaikkal együtt tornáznak, megtanulnak feladatokat végrehajtani, szabályokat betartani - ami könnyebbé teszi az átmenetet az otthon és az óvoda között.
Nem csupán a bordásfalra mászást, a páros lábon szökdelést, a zsámolyról leugrást vagy a bukfencet tanulhatják meg a gyermekek, hanem megismerkedhetnek a szertornában használt eszközökkel is.
Ki ne szeretne végigsétálni egy kicsi gerendán, vagy éppen a nagyon?
A jókedv folyamatos fenntartását vidám feladatokkal segítjük, mint például a „Mókusok ki a házból”, vagy a „ Tűz, víz, repülő” játékkal, ahol a kacagás mellett egyaránt kell koncentrálni az elhangzó feladatra és a végrehajtásához szükséges mozgásformákra. Minden foglalkozást egy igazi mókával zár a csapat, hiszen a szivacsgödrös ugribugrizásból egyetlen gyerek sem akar kimaradni.

Játssz jót, mozogj velünk!

Edző: Kiss Melinda

Tájékoztató az FTC Női Torna Szakosztály tanfolyamos csoportjaiba járók részéreNagy Sportágválasztó
2013. június 10. hétfő, 12:35

Szakosztályunk életében először, lehetőséget kaptunk, hogy 2013. 05.24-én, a Nagy Sportágválasztón képviseljük a női tornát.

 
A day in the life
2013. március 10. vasárnap, 21:26

Dim lights Embed Embed this video on your site

 
Játékokkal is tornázunk
2012. március 24. szombat, 13:08

Bogi, Adri és Réka a képen látható plüss állatokkal tornázott, de nem csak ezért mosolyognak, hanem mert edzés végén jutalmul matricát is kaptak.

 
Zafitól elbúcsúztunk
2011. június 14. kedd, 14:30
Zafi egy távoli országba utazott a családjával, búcsúzóul egy zöld/fehér nyuszit kapott tőlünk.
Meg a nyusziszökdelésekre való tekintettel is elénekeltük neki
a nyuszi ül a fűben című dalocskát.
 
Bordásfalazni is szeretünk
2011. június 09. csütörtök, 11:10

A mini csoport apró tornászai év végén már örömmel, játszva hajtják végre a különböző gyakorlatokat a bordásfalon is.

 
Szerepeltünk a Zsebibaba versenyen
2011. május 18. szerda, 11:10

Az FTC Kupát és Zsebibaba versenyt a Mini csoport tornászai is nagyon várták. Ezek az apróságok szeptember óta heti két alkalommal szorgalmasan gyakoroltak az FTC tornatermeiben. Megtanultak sorban állni, leguggolni, felállni, bukfencezni, zsámolyt használni, megismerkedtek a dobbantóval, gyorsan és ügyesen másznak a bordásfalon és egyszerű gimnasztikai elemeket is végre tudnak hajtani. Figyelmesebbek lettek egymásra, társaikra és az edzőre, bátrabbak és ügyesebbek, mint a tanfolyam kezdetén. Bemutató gyakorlatuk óriási siker volt. A képeken (jobbra) és a felvételen (Mozi c. cikk) is látszik, hogy a versenyre váró nagyobb tornászok is mennyire bíztatják őket és drukkolnak nekik. A résztvevő gyerkeknek és lelkes szüleiknek szívből gratulálunk!

 
Mozi
2011. május 10. kedd, 06:43

A Zsebibaba versenysorozat 2011-es FTC Versenyén tartott bemutatónk:

Dim lights Embed Embed this video on your site

 
Edzés elején
2011. április 07. csütörtök, 19:23

A bemelegítés az edzés nagyon fontos része. Nagyon komolyan vesszük, s minden tréning ezzel kezdődik, hogy az izmaink és ízületeink felkészüljenek az előttük álló munkára.

A bemelegítés egyébként nagyon vidám dolog, sokat futunk és mindenféle érdekes eszközzel játszunk. A képen Bianca, Zafi és Ziti látható a kisteremben bemelegítés közben.

 
Edzés végén
2011. március 22. kedd, 00:00

Edzés végén nem csak a plüss állatok fáradtak, hanem a mini tornászok is. A képen Zafi, Bianka, Soma és Ziti.

 

 
Kedvencünk a szivacsgödör
2011. március 11. péntek, 14:53

Mini csoportunk 2009 őszétől várja a 2-4 éves kislányokat és kisfiúkat. Célunk a mozgás, illetve a gyermek torna megszerettetése játékos feladatokkal, az FTC Tornacsarnokban levő tornaszerek megismertetésével. A gyerekek kedvence a szivacsgödör, beleugrálni és bent játszani óriási élmény az apróságoknak. A foglalkozások 45 percesek. Várjuk szeretettel a hozzánk csatlakozó törpöket!

 


Facebook oldalunk Elérhetőség / Térkép FTC Női Torna Szakosztály
Contact / map