iwiw
Óvodás tanfolyami csoportok

Óvodás tanfolyami csoportok

Katica Óvodás tanfolyamos csoport

Katica Híradó

Kiss Valéria, edző beszámolója:

2018. június 2

 


 

Kiss Valéria, edző beszámolója:

2018. február 23.

A karácsonyi pihenő után jó kedvűen és újult erővel vágtunk bele a munkába, 16 állandó és aktív kislánnyal. A kezdeti lendület íve most picit megtört sokan hiányoznak betegség miatt, de sajnos ez a január, február hónap sajátossága. Várjuk, hogy vége legyen a télnek és vele együtt a náthás időszaknak is.

Újra elővettük a „magas fekvőtámasz” elemet, ami azért fontos, mert erősítjük a vállövet. Ez elengedhetetlen alapja az összes ezt követő támaszkodós elemnek. Csiszoljuk a hidat és a terpeszülésben való előrehajlást. Sokat szökdelünk, egyrészt hogy szép lábuk legyen, de főleg azért, mert állóképességet fejleszt, és mert az izomzatot készítjük fel arra, hogy elbírjon egy szép leugrást, érkezést, mondjuk gerendáról, vagy majd korlátról.

Egy kicsit háttérbe szorult a spárga lazítása, de azt szeretném, hogy először az alapvető dolgok legyenek rendben.

Általában egészséges türelmetlenség jellemzi a csoportot, mindenki első szeretne lenni a sorban, mindenki szeretne kipróbálni mindent, erején túl is, mindenki a nagygerendára állna fel és mindenki szeretné egyesével bemutatni a saját kis tudását és ennek bizony hangot is ad! Sokszor mi vagyunk a leghangosabbak …..

 Facebook oldalunk Elérhetőség / Térkép FTC Női Torna Szakosztály
Contact / map